Author: No One
•vineri, ianuarie 04, 2013
scrisa pe 11 iulie 2011. putin modificata (mutat doua cuvinte, adaugat un alt cuvant)

Se zice ca la nasterea fiecarui copil, Destinul isi arunca pe masa cele trei zaruri: Viata, Intelepciunea si Iubirea si ca acestea vor arata cu o oarecare claritate care va fi drumul acestui copil in lume.

Dar in cazul ei nu a fost asa. Destinul si-a aruncat zarurile ca intotdeauna, dar Iubirea s-a lovit de masa dura si apoi, in acele secunde ciudate, a ricosat si a cazut peste marginile ei, in spatiul albastru si vast de dedesubt. A cazut in infinit si nu s-a mai vazut.

Iar ea a ramas cu Viata si Intelepciunea pe masa si cu un destin in iubire pe care nimeni nu-l stie, nici macar Destinul. Unii ar sustine ca ar fi bine caci asa ai sansa de a-ti alege si de a-ti decide iubirea dupa bunul plac, dar altii zic ca asa vei rataci pentru totdeauna caci nu vei mai avea siguranta unui singur raspuns. Cine stie...  poate e binecuvantare... poate e blestem... Tot ce stiu eu e ca adevarul e intotdeauna undeva la mijloc.

This entry was posted on vineri, ianuarie 04, 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.