Author: No One
•luni, septembrie 16, 2013
Uitati ditamai teapa pe FB

Pagina intitulata Sony Product, cu subtitlul "pagina oficiala ptr fani", creata in 2013 (la statistici apare 15 august), cu doar doua postari (anuntul si inca una, ambele despre Sony Xperia Z), like-urile crescand vertiginos (de la cateva sute cel mult, mai degraba cateva zeci) din ziua anuntului (13 septembrie)

Anuntul: 78 de telefoane Sony Xperia Z desigilate date gratis prin extragere pe 26 septembrie data dati Share (a se intelege, ptr a ajunge si la altii) si Like (la pagina). A ajuns la 11.000 de like-uri acum.

Linkul:  https://www.facebook.com/pages/Sony-Product/156042891268950

Sa nu va puna sa dati si voi like acum :))

Ma uit la cifra si creste, cred ca face cel putin 50 de like-uri in cateva minute acum (ptr ca se propaga cu share-ul).

Eu cred ca e o teapa grosolana. Cine are 78 de telefoane Xperia si nu e autorizat de Sony (pe pagina lor de FB nu apare nimic) sau vreo companie de telefonie ori un mare magazin? Daca sunt furate sa zicem, credeti ca le da moca? :))

Pana si poza de cover e luata pe pe alt site :)) http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/sony/sony-xperia-z-unboxing_16427.html

Nu stiu care e scopul. Probabil sa adune un numar de like-uri si sa schimbe pagina in altceva si sa scoata ceva bani dupa asta, nu stiu (am citit la ei ca FB nu mai schimba numele daca ai peste 200 de like-uri). O sa stau sa vad ce va fi pe 26 septembrie. Daca se va afisa ceva probabil castigatorii vor fi inventati.

Oricum asta e o lectie ce sa nu faci pe net si ca e bine sa fii atent (citesti comentarii cum am facut eu - ca eram si eu sa dau like ca taranul dupa mocacino, vezi cand a fost creata pagina, ce-i cu statistica like-urilor, daca e pagina oficiala, de unde este poza etc).

Si oricum e plin facebook-ul cu profiluri cu "gagici" care au furat poze din alta parte si cu comentarii la ele pline de lingai laudand o persoana care nici nu e cea din poza. Nu ne mai trebe si tepe. Bah, baietii astia (ca nu pot sa le zic barbati, pfiuu, pfiuu) sunt penibili rau de tot cand vad o poza cu una pe FB. Numai pe net poti sa vezi asta :P (in adevarata splendoare adica).

Cum crezi tu ca daca umpli de laude si de bale o poza pe net o sa se uite tipa aia la tine, nu stiu. Ce, o sa te invite la un cico si o sa sara dupa 15 minute in pat cu tine? :))

Ehh. Era tehnologiei precum dinamita: facute ptr bine si folosita de prosti. Cine a inventat netul ar trebui sa creeze si el un Nobel dupa ce a vazut cum ii este folosita inventia.

This entry was posted on luni, septembrie 16, 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.