Author: No One
•sâmbătă, septembrie 07, 2013

So I'll use my voice, I'll be so fucking rude
Words they always win, but I know I'll lose


Citesc versurile astea si ma gandeasc la ceva ce am mai atins (in mintea mea). Uneori vrei sa iti folosesti "vocea", vrei sa zici, sa fii rude chiar. Cand nu esti de acord cu ceva sau cu cineva, cand esti suparat (de cineva sau pe cineva), cand esti deranjat. Si stii ca poate cuvintele tale vor invinge dar intr-un fel simti ca vei si pierde. Cand spui ceva sau iei o decizie stii deja dinainte ca vei pierde ceva. Nu e neaparat ceva specific, poate fi doar sentimentul de pierdere.

Si iti asumi, si zici ce vrei sa zici (desi poate ar tb sa fii mai diplomatic), si esti rude (desi nu vrei neaparat sa fii), si castigi, si pierzi. Dar ceva te impinge acolo, stiind prea bine ca la sfarsit vei avea senzatia aia ca ai pierdut ceva. Si tot o faci.

Fara legatura cu ce am scris mai sus, cum pot oamenii frumosi (fizic, la chip adica) sa zica asa prostii? :)) Cand te uiti la un om frumos, la chipul sau, nu iti vine sa crezi ca poate sa zica prostii. Si iata ca o face :)

E plin Facebook-ul de chipuri frumoase care zic prostii.

Inca sunt purtat pe umerii lui Atlas :) Carry your world, I'll carry your world.

Versurile de mai sus sunt din Another Love de Tom Odell.

In rest, carti incepute si neterminate, filme trase si nevazute si Coldplay - Atlas in repeat.

This entry was posted on sâmbătă, septembrie 07, 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.