Author: No One
•miercuri, octombrie 30, 2013
I'll try to keep it short.

Esti atras de femei sexuale (si eu sunt, si altii), de femei in viata careia vei fi un numar, de femei care se intereseaza mai mult de viata lor sexuala, de dezvoltarea ei, decat de tine. Ok, nici o problema pana aici. Suntem fiinte sexuale mai mult sau mai putin (si tu si ea, si restul dintre noi). Ipocrizia e ca te plangi ca un butt hurt. La ce te asteptai daca cautai in partea aia. Nu poti sa le ai pe toate la pachet. Sa o ai si super curva in pat (si sa vrei asta, sa tinzi spre asta si sa iti placa) si sa o vrei gagică dispusa de a fi cu tine, in ceva ma serios ma gandesc. Daca te duci la poli acolo gasesti frig, daca te duci la ecuator acolo gasesti canicula. Nu poti sa te duci in nord si sa te astepti sa dai de caldura. Nu merge asa.

De aceea sunt multi tipi butt hurt pe lumea asta. Vor una mica, futai acolo bun dar daca nu le mai convine: "curva", femeile sunt "bad bad" (nah nah). Pai daca asta ai cautat in primul rand. Asa e si la gagici. Le cade cu tronc unu bad boy, care n-are nici o treaba sa le tina de manuta si apoi nu le mai convine ca de ce se poarta sau e asa. Pai, la ce te asteptai?

Vrei sex? Asumati ca tipele pe care le cauti ptr asta, probabil nu vor vrea mai mult, sau se vor concentra pe sex. Nu-i nici o problema in asta daca numai asta vrei. Dar pe urma sa zici ca nu-ti mai convine...  Ca nu e ce voiai. Pai, din nou, la ce te asteptai?

Si apoi esti ofuscat si nesimtit ptr ca evident nu ti-a placut si vrei si lumea sa stie asta.

In viata iti asumi actiunile, faptele si nu te plangi. Vrei altceva, schimba macazul. Nu merge sa vrei si casa la tara si casa la oras in viata. Trebuie sa alegi. Vrei sex, te simti atras catre lumea asta, iti asumi ca probabil numai asta vei obtine.

Nu, dar lumea vrea sa aiba de toate, sa fie cu picioarele in toate barcile. Nu merge asa copii.

Nu vreau sa "demonizez" sexul. Toti il vrem, toti il gandim. Dar actiunile noastre ne duc pe anumite carari. Si nu e o problema cu asta, numai ca trebuie sa fii constient de carare si daca o vrei sa ti-o asumi cu minusurile ei (ca toate au minusuri, nu numai plusuri). Nu poti sa te plangi, "vreau sa stau pe cararea asta, dar nu-mi convine aia sau aia de aici". It comes with the territory.

This entry was posted on miercuri, octombrie 30, 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.