Author: No One
•duminică, octombrie 27, 2013
Nu-mi place sa fiu judecat dupa ce cred sau ce fac altii (prin asociere adica). Mi-a venit asta in minte, in timp ce ma taiam pe fatza (adica ma barbieream :P), gandindu-ma cum am fost judecat ptr ca cred in Dumnezeu (si deci sunt intr-o ureche ptr asta). Dar sunt destul de diferit de credinciosul tipic asa cum il vedeti voi (ateii in general)

(stiu, am facut o cacofonie acolo)

Dar nu despre asta voiam sa vb, ci doar vreau sa pornesc de la prima propozitie. Just ask. Daca nu stii ceva despre mine si vrei sa stii, daca nu ai inteles ceva, daca consideri ca te-am suparat cu ceva, say it, ask. Mie imi place sa fie asa. E de preferabil decat sa crezi ceva despre mine ce nu e real.

Stiu ca sunt dificil, sau ca macar dau impresia asta. Dar daca sunt intrebat frumos nu am motiv sa nu zic ceva ca raspuns. Si nu mint, mai ales aici pe net (ptr nu tb sa imi fac griji de efecte daca zic ceva despre mine). Si prefer sa fiu inteles.

Oamenii care ma stiu artagos sunt cu grija cu mine apoi. O dau in partea cealalta. Nu mai intreaba, nu mai fac pasi, nu mai au initiativa. De parca sunt bibelou bomba asa, uuu scary :)) Acum depinde si de persoana, unde te afli. Daca nu ai vb cu mine sau ai facut-o putin, nu am incredere. Daca sunt luat agresiv sau insistent nu sunt dispus sa raspund, sa zic despre mine. Daca stiu ca nu esti genul sa judeci, daca simt ca pot sa am incredere, daca sunt tratat frumos, raspund. Depinde si cat de apropiata e relatia, si cat cred ca pot sa zic unei persoane. Daca nu pot, zic ca nu pot si nu inventez altceva. Asta e luata ca o mica ofensa uneori. "Cum, nu ai incredere in mine? Te codesti? Faci pe misteriorul?". Trebuie sa stiu aia, aia. Nu e cine stie ce ce iti cer. Cum am zis, depinde, de nivelul unde esti. Ca sa folosesc o analogie vad lucrurile pe niveluri de acces, ca intr-o institutie. Unii au un acces mai mare, altii mai mic. De exemplu e o persoana acum careia i-as zice orice daca m-ar intreba. Pur si simplu am incredere in ea si stiu ca va trata cu seriozitate ce ii zic (si ca va trata cat mai obiectiv posibil, omeneste posibil adica, cu luciditatea unui om trecut prin multe). Si ca nu ma va judeca, ce e destul de important ptr mine. Nu ajung multe persoane acolo. De fapt nu mai e nimeni acolo :))

Dar nu vreau sa se inteleaga ca ma adresez cuiva sau ca a pornit de la cineva. Sunt doar gandurile mele, asa cum le-am gandit de mai multe ori de-a lungul timpului. Ideea e ca prefer sa fiu intrebat. Oricare va fi, un raspuns va fi acolo si nu voi minti (poate voi omite ceva ptr ca simt ca nu pot sa spun asta). Intr-un fel conteaza ptr mine ca exista un raspuns, o lamurire, si nu cat de personal, adanc e raspunsul.

Si, sunt ca nuca eu, doar tb sa gasesti modul sa ma spargi. Si sa o faci omeneste, usor, fara agresivitate, si fara insistente. Imi place sa fiu luat usor, ca un bibelou bomba ce sunt :)) Si daca nu merge, nu merge si gata.

***

Nu mai vreau sa scriu o postare noua, asa ca o sa continui aici.

Ziceam ca e o persoana acum careia i-a zice orice. Si ma gandeam cate persoana au mai fost asa. Doua, de fapt una, dar doua :)) De ambele am mai zis, de prima mai mult, de a doua mai putin. Am avut o relatie de prietenie foarte interesanta as zice, acum multi ani. O prietenie buna dar si destul de sexualizata. Am fi ajuns probabil niste friends with benefits in timp. Si ei i-as fi zis orice, si intr-un fel i-am zis. A doua persoana nu i-as fi zis orice in acel moment din timp, dar am simtit ca am avut o compatibilitate destul de buna din felul cum ne intelegeam. Pur si simplu curgea, venea de la sine zic eu, fara efort. Cred ca mi-ar fi placut sa-mi fie girlfriend si cred ca in momentul ala i-as fi zis orice. Si a treia persoana, suntem prieteni, ne intelegem cu decalajele de rigoare :P (dat fiind ca suntem persoane destul de diferite), as exagera daca as zice prieteni buni? Asa as vrea sa fie. Imi doresc de la noi doi o prietenie foarte buna care sa reziste oscilatiilor din timp (ptr ca timpul ucide relatiile cu oamenii).

So here you go, 3 relatii de prietenie de un anumit nivel, asemanatoare sub un numitor comun dar diferite.

This entry was posted on duminică, octombrie 27, 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.