Author: No One
•miercuri, octombrie 16, 2013
"Copilul infantil" cred ca e un pleonasm. Sau poate sa existe un copil care sa nu fie infantil? Insusi enfant e copil in franceza. Ma rog, sa revenim la ceea ce voiam sa zic.

Printre infantilitatile netului e "gagica materialista care este atrasa numai dupa tipii cu bani" (pleonasm din nou?). Ok, exista astfel de tipe? Exista.

Dar... Dar mi se pare o infantilitate de cate ori se aduce asta ptr ca e ca un buhuhu din partea unor pusti imaturi. Nu sunt de acord cu asta (cu materialitatea) dar, unu la mana, a avea bani inseamna si a fi cizelat, si a arata bine. Cel putin asa da impresia. Deci chiar daca nu ai bani, daca esti cizelat si arati bine (ai grija de tine, te imbraci bine, ca nu ai nevoie de firma ptr asta sa stii) femeile te vor baga in seama. E misto un barbat care se prezinta si arata bine. Chestie pe care pustii aia imaturi de mai sus nu o stiu se pare.

Si doi, cine va pune sa va uitati si sa trageti la tipele alea materialiste? Daca nu iti place cauta alt tip de femei. Surpriza, sunt si alte tipuri de femei, si sunt, slava domnului, multe. Faranumar faranumar :P Dar nu, daca esti un pusti imatur tu vei vrea de alea si apoi te vei plange ca de ce ele nu vor. Pai, cam meriti, ptr ca nu ai orizonturi.

Ai de ales si tot timpul ai de unde alege. Tot ce trebuie sa faci e sa te uiti si in alte parti decat ce e, aparent, acum in lumea ta.

This entry was posted on miercuri, octombrie 16, 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.