Author: No One
•sâmbătă, noiembrie 30, 2013
Stiu aceasta definitie a sufletului pereche, probabil ca am citit aceeasi carte. Am scris si eu acum mai multi ani, dar cred ca citatul asta o spune mai bine. Cred ca asta e adevarata definitie a unui suflet pereche, nu cea uzuala. Si de asta in viata e posibil sa avem nu numai un suflet pereche (cateva, nu o mie totusi :P). Sau e posibil sa nu cream niciodata o legatura cu o astfel de persoana, sau sa treaca prin viata noastra fara sa ne dam seama, in ignoranta noastra, ca e un suflet pereche. Am impartit cu ei si alte vieti trecute si probabil ne vom mai revedea si in altele de acum incolo, de fiecare data in alte ipostaze. De asta un suflet pereche il poti gasi in toate relatiile interumane pe care le poti avea nu numai intr-o relatie de cuplu.

Exista un sentiment aparte care iti poate indica faptul ca fata de acest om ai o altfel de atractie decat pentru alte persoane. Nu e doar atractie fizica, sexuala, emotionala, ci relatia de acest tip trece dincolo de senzatiile trupesti sau psihice.

Uneori regasirea sufletului pereche e dureroasa: poti simti dureri fizice daca nu esti cu el, dorul poate fi imens, a nu fi cu el poate fi o povara greu de suportat, depui un efort supraomenesc stiindu-l departe. Intalnirea cu sufletul pereche e un eveniment unic in viata. Unii nici nu au acest noroc! De regula, intalnirea cu sufletul pereche are un rol decisiv, major, capital in destin: ne schimba viata, viziunea asupra vietii, parerea despre noi insine, modul de a intelege destinul, sau rolul lui este unul cat se poate de concret: ne ajuta sa depasim o mare proba, a venit sa ne arate o cale, sa ne dea un sfat, sa ne atraga atentia asupra unui pericol, sa ne ocroteasca intr-un moment-cheie, sa ne deschida calea spre fericire sau implinire.

Nu e obligatoriu ca sufletul pereche, o data intalnit, sa si ramana pentru toata viata alaturi de noi… Intalnirile karmice cu sufletul-pereche pot dura de la cateva ore pana la cativa ani, dar, din pacate, extrem de rar toata viata. Important este ca ni se ofera marea sansa de a invata o lectie de destin extrem de importanta datorita sau prin intermediul lui. Sufletele pereche se regasesc pentru ca au, in fiecare noua reincarnare, ceva sa-si transmita sau sa-si predea unul altuia pentru o evolutie pozitiva in aceasta viata. Dar rareori se intalnesc pentru a evolua alaturi intr-o viata comuna!

Chiar daca simti ca ti-ai gasit sufletul pereche, nu e obligatoriu sa duca la o casatorie. Mai mult, sufletul pereche nu este neaparat si jumatate predestinata si nu neaparat de sex opus, pentru a ne da sansa de a trai o relatie de iubire.

Citatul l-am gasit in aceasta postare

This entry was posted on sâmbătă, noiembrie 30, 2013 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.