Author: No One
•vineri, decembrie 12, 2014
Ups and downs. Daca viata are o constanta atunci asta e. De la zi la zi, chiar si de la ora la ora. Acum e bine, acum nu mai e bine. Acum esti vesel, acum esti trist. Acum crezi ca vei muta muntii, acum te simti o furnica, fara putere si fara control.

La inceput, cand esti tanar :P, te revolti. Cum se poate asa ceva?

Cum?

Si apoi accepti. Face parte din viata. Si culmea, e un mod de a te echilibra, de a te tine cu picioarele pe pamant. De a-ti infatisa cele doua fete ale vietii. Partea frumoasa, buna, si partea urata, rea. Si daca tu vrei sa devii omul ce trebuie sa devina tb sa le traiesti pe amandoua. Tb sa mergi inainte si sa accepti sa tb sa treci prin ele.

A accepta nu e a te resemna. E a juca cu ce ai, de a te folosi de ce ai, rau sau bun. De a te obisnui si a te intari. Si a te maturiza.

Life can be cruel, but it can also be beautiful. Life can be beautiful, but also it can be cruel.

Scriu ptr ca de la ganduri bune, o stare relativa de bine (care inca e), am ajuns in aceeasi zi la o realitate mai veche. La o reamintire. Ma refer la ceva f specific desi nu o sa zic ce e. Nu e de la mine, e de la altcineva dar ma afecteaza si pe mine. Ma afecteaza ptr ca imi pasa si ma afecteaza ptr ca imi fac griji (recunosc, imbuibate intr-o oarecare detasare ptr ca nu ma afecteaza in primul pe mine, direct). Si imi readuce aminte ceva ce tind sa uit, si anume sa-mi aduc si eu contributia la binele acelei persoane. Sa fiu mai responsabil si mai putin comod.

Mi-am promis de multe ori de-a lungul anilor sa fiu responsabil si sa nu mai fiu comod, si cred ca tb sa-mi reamintesc de multe ori si de acum incolo. Caci tind sa uit. Tind sa ma asez la caldurica si sa uit.

Ai simtit vreodata senzatia aia ca poti face orice in viata ta?  Ca ce iti propui poti face, chiar daca in alte dati ai niste nesigurante asa crunte? It's like you can almost touch it. Nu stiu cum sunteti voi dar eu am simtit de multe ori asta (si am simtit si nesigurante crunte de asemenea). Cumva in mine e certitudinea asta ca daca ma urnesc pot ajunge departe. Intr-un fel, stiu cu o anumita siguranta ca pot face asta. Problema mea e ca nu ma urnesc. Ca raman pe loc. Din nesiguranta, din neincredere, din frica, din comoditate. Ma incapatanez sa nu ma misc, asa cum te incapanezi sa nu inveti inaintea unui examen (si sa te duci apoi in curul gol la el ptr ca n-ai facut nimic desi aveai atata timp, si puteai, sa o faci)

Daca e un pacat mare, poate cel mai mare la mine, asta e. Pot sa vad niste constante la mine, de cand eram mic si pana acum, si asta e unul din ele.

Dar, asa cum tind, am pornit de la o idee la inceput de postare si am alunecat incet in alta.

Se poate. Se poate sa faci ce vrei sa faci. Se poate face un efort. Se poate aduce o schimbare. Se poate imbunatati o viata. Se poate sa fii mai bun.

Doar iti trebuie determinare si disciplina. Time and time again. Over and over again.

Oamenii ma percep ca fiind pesimist. Dar vedeti ca eu nu sunt asa at the core. Eu cred, si stiu, ca se poate. Pesimismul acopera acest "core". In centru asa sunt, un optimist nedeclarat. Cum ziceam intr-o postare mai veche? Un pesimist optimist.

In alta ordine de idei,

1. ma lasa calculatorul. mai specific hardul. dupa 6 ani isi da duhul. si acum calculatorul se incarca si apoi merge foarte incet.

2. citeam undeva, scrisa de o tipa (oare era asaseya? nu mai stiu. e posibil sa fi fost pe un blog), ca penisul flasc necircumcis arata mai bine decat cel flasc circumcis, iar penisul erect circumcis arata mai bine decat cel erect necircumcis. tind sa fiu de acord acum (nu ca nu eram inainte).

This entry was posted on vineri, decembrie 12, 2014 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.