Author: No One
•luni, februarie 09, 2015
E normal sa dai 200-300 lei ( + 50 lei transport dus-intors) in fiecare luna ptr 1 h de placere?

Hai sa raspundem prin alte intrebari. Merita? Da.... si nu. E necesar? Nu as zice ca e. Ce poti lua/face cu banii astia in schimb? Multe alte lucruri, unele care iti pot da ore de placere, unele folositoare/mult mai folositoare. Poti sa ii strangi sau poti sa-i dai cuiva care are nevoie.

Daca te gandesti la suma iti dai seama ca e mult. Mult ptr oameni care stiu/simt ce inseamna un milion doua. Dar daca nu te mai gandesti la ei atunci e doar o mana de bancnote. Pe care o dai pentru ora aceea si ce include ea.

Probabil e sentimentul asemanator cu a acelora care joaca jocuri de noroc. Nu mai simti adevarata valoare a banilor. Dar cine da valoarea lor? Noi.

Deci, ca sa raspundem la prima intrebare. E normal? Pentru un om cu cap, nu. E necesar? Nu. Poti lua/face altceva cu banii astia (adica ceva mai bun, folositor etc)? Da. Merita sa o faci? Da..... si nu.

This entry was posted on luni, februarie 09, 2015 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.