Author: No One
•miercuri, aprilie 01, 2015
Tocmai ce am vazut un clip pe FB (nu-i dau share) in care pe stanga era tipul batandu-si cainele si pe dreapta (imaginea e impartita in 2) e tipul (banuiesc ca e el) fiind batut de cineva.

Oamenii in comentarii zic ca merita, ca i-ar face la fel.

Iubesc animalele, am si eu un caine, nu suport sa le vad batute si ma supara cand vad asta. La vremea cand era scandal mare ca maindanezii sa fie eutanasiati parerea mea a fost sa nu, ptr ca viata e viata, chiar si una a unui animal (desi ati putea pune intrebarea, dar cum ramane cu porcii si gainile si restul animalor care sunt omorate ca sa le mancam noi mai apoi? Nu stiu ce sa vad zic, doar pot sa constat ca e mai acceptat social se pare. Cinic nu?)

Si totusi nu sunt de acord ca asta e solutia, sa vrei si sa-ti faca placere ca respectivul sa fie si el batut. Pai in situatia asta, nu esti ca el? Cu ce te ridica peste el? Ca esti moral si ca cica simti? Pai ptr el de ce nu simti cand e plin de sange?

Plus, si probabil ca aici nu veti fi de acord cu mine, nivelul nu era proportional. Omul nu si-a batut cainele la sange, il lovea mai mult cu palma (am vazut si mai rau), pe cand el era plin de sange, cu fata sparta si tot se dadea in el.

Daca e el, da sunt de acord ca asta e karma. Una mai putin subtila dar totusi una.

Si la sf o sa zic ca eu nu as da like la clipul ala oricat de justificat de asta m-as simti.

ps: ma ingrozeste cruzimea oamenilor din comentari, cum e in cazul asta. asta arata ca oricine poate fi la fel de crud asa cum era si stapanul cainelui dar si cel care-l batea.

Si nu pot sa nu vad ipocrizia. Sa te mai crezi bun (si justificat) dar sa oferi aceeasi solutie coborandu-te la acelasi nivel.

Oamenii zic, si cred, o groaza de prostii si din pacate pe net le vezi cel mai bine. Vezi ce scriu unii si iti dai seama cat de jos e nivelul.

This entry was posted on miercuri, aprilie 01, 2015 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.