Author: No One
•luni, iunie 22, 2015
Ok, experimentam putin. In primul rand, nu am sters postarile anterioare, ci doar le-am scos de aici (sunt "nefinalizate" pe undeva). Cine vine nou pe aici, well... you are an unlucky son of a bitch. Hey... stai linistit(a), nu ai pierdut cine stie ce.

Deci ce facem de fapt? Pai o luam de la capat, dar nu o facem. Schimbam cumva formatul si ne apropiem mai mult de ideea de jurnal (dear diary.... today I...). De ce scriu la pers. 1 plural? Anyway, o sa incerc sa scriu in fiecare zi, cate putin (ca ce-i mult strica - cacofoniile se exclud :P), despre ce am facut in ziua aceea. Deci, va fi incintant, nu? Nuuuuuuuu. Boring as fuck mai degraba. Prepare yourself ca daca ma prind in asta, numai asa o sa o tin..

De ce o fac? Nu stiu foarte clar. Tocmai mi-a venit ideea asta acum. Plus ca voiam cumva sa iau de la capat aici. Plus ca vreau sa ma apropii mai mult de ideea asta, sa fac o cronica a vietii mele, zi cu zi (probabil o sa mai sar unele zile), asa banala cum e. Multi, astia cu bloguri personale, scriu intamplari sexy si interesante din viata lor, drame, melodrame si labareli despre iubire si inima lor franta de nu stiu ce cavaler ori domnita. Eu unul o sa fiu banal.

Deci, ca asa se incepe intotdeauna, ce am facut astazi? Pai am fost la Brasov sa-mi iau diploma de licenta (am terminat acu vreo 2 ani). Am plecat la 8:30 de aici cu microbuzul, m-am dus la facultate mi-am luat foile si m-am intors la gara Brasov de unde am luat microbuzul pana aici. Am sosit la 17. Am luat chefir, Lipton, si niste pufuleti (cu aroma de paprika) de la un hypermarket (sau cum naiba s-o numi). Am luat niste merdenele cu branza din alta parte. Si paine si 3 inghetate dintr-un al treilea loc. Am ajuns acasa, am mancat partea mea si iata-ma-s aici dupa ce mi-a venit ideea asta de Nobel.

Si sunt obosit ptr ca am dormit doar 4 ore azi noapte.

Ce voi face in continuare? Ma voi uita pe YT de pe tableta, ma voi juca, probabil, Tomb Raider (l-am luat cu ocazia Steam Summer Sale - care se incheie peste o ora), voi manca niste ciorba (de vaca cred), ma voi uita la un podcast live pe YT pe la vreo 22:30, si ma voi culca (sper inainte de 12).

Sunt curios daca o sa abandonez treaba asta sau nu. Sunt cam comod din fire si am tendinta sa nu duc la capat ce incep sa fac. Vom vedea.

This entry was posted on luni, iunie 22, 2015 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.