Author: No One
•joi, septembrie 10, 2015
Sunt neplacut surprins (ma rog, vorba bine, nu ma mai suprinde nimic pe lumea asta) sa vad xenofobie si rasism la greu pe net (si uneori si la mine pe FB), uneori pe fata, alteori mascate de oarece intentii bune.

Realizez, din nou, ca poti avea oameni langa tine, pe care ii apreciezi si intr-o zi sa afli ca sunt niste xenofobi si rasisti latenti asa. Ca in subiectul asta ei nu mai sunt ce credeai tu ca sunt.

Ptr ca consideram eronat ca asa cum gandim sau suntem noi sunt si cei din jurul nostru.

"Norocul" meu ca nu am prieteni. Sunt inconjurat de oameni cu care interactionez zi de zi (sau poate o data la 2 zile :)) - LE: gluma nereusita), dar nu sunt prieteni in sensul ala. Dar daca as avea probabil as gasi o persoana de asta si nu stiu cum as mai gandi despre ea dupa.

Ma rog, eu am credintele mele, daca sunt benigne (nu fac rau) incerc sa le respect pe ale altora, si in rest nu vreau sa va aud opiniile. Nu ca ai putea sa eviti asta pe net.

ps: pana la urma si blogul asta tot o serie de opinii sunt. numai ca nu le bag pe gat numanui, rationalizez eu.

pps: si cu cainii fara stapan (cand a fost scandalul ala cu copilul), si cu alegerile, am avut surprize de astea neplacute. ce sa-i faci, mai vin din cand in cand valuri de astea de subiecte numai bune ptr lume sa se oripileze in opinii care mai de care mai pestrite. iar netul e cel mai bun mediu.

ppps: sunt sigur ca si vesticii (aia pe care ii luam cu jind ca model) au xenofobii si rasistii lor, dar noi, noi suntem xenofobi si rasisti de balcani. ne credem rasariti ca europenii aia cei mai europeni (adica civilizati - care uneori e doar de titulatura si ptr ei), numai ca suntem niste biete jivine foste comuniste din marginea Europei. ce vreau sa zic e ca mai avem mult pana sa ajungem la un nivel de civilizatia a gandirii (asta in conditiile in care nici vesticii nu sunt chiar asa tari in civilizatie cum ne pleace noua sa credem)

pppps: sa nu uit sa zic ca romanul e si homofob. la greu chiar.

ppppps: sunteti niste ipocriti. tot ce va pasa e de siguranta si pielea voastra pura, alba si europeana. luati doar ce convine discursului vostru. auzi domnule "de ce nu ii primim pe africanii morti de foame, dar ii primim pe musulmanii plini de bani?" sau "de ce nu-l ajutam pe copilul alb, blond si ucrainian (adica de-al nostru), dar ii ajutam pe aia?". bai mocofanilor, cand ati ajutat voi pana acum un african sau un ucrainian? Ati frecat menta si n-ati facut nimic si acum dati exemple sa va justicati xenofobia si rasismul. sunteti niste ipocriti.

This entry was posted on joi, septembrie 10, 2015 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.