Author: No One
•marți, septembrie 08, 2015
Constat (totusi nu surprins) sa citesc oameni (chiar mai mari ca varsta ca mine) care sunt dezamagiti de Oprescu ptr ca il credeau om intergru. Desi imi era si mie simpatic totusi nu mai sunt naiv asa cand vine vorba de politicieni, sau de alegeri. Dar, cum am zis, constat ca altii inca sunt naivi. Hai, daca ai 18 sau 20 mai treaca de la mine, dar 35? 40? 50? N-ar trebui sa fiti oameni mari acum? Nu?

Nu toti politicienii sunt corupti. Si asta nu e naivitate, ci statistic. Dar mediul politic e in asa fel incat ori pui mana (ptr ca de aia intri in politica, mai oameni naivi cu drept de vot ce sunteti) ori intorci privirea sau faci un compromis (asta daca mai vrei sa faci parte din viata politica) ori incepi pur si imaculat si te sictiresti pe parcurs (afectat/influentat de ce e in jurul tau).

Mai alegatorule care esti naiv mai.
This entry was posted on marți, septembrie 08, 2015 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.