Author: No One
•sâmbătă, martie 26, 2016
Mi s-a zis ca sunt nefutut. Da, e adevarat dar dedesubt ma simt singur. Intre cele doua straturi asta e mai profund. Daca incerc sa vb cu cineva, sau daca insist, e ptr asta. De futut imi pot gasi si alte cai, la o adica. Adica pot sa aleg intre ele si aleg nesinguratatea daca e nevoie.

M-a intristat. Nu m-a suparat dar m-a intristat. Ptr ca-mi naste ganduri.

Pot fi volatil sub persoana asta blanda care zice "yes'", "ok", "sure" etc. Nu stiu cate lume intelege asta. Daca mi se pune capsa pot sa incetez sa mai vb cu cineva. Jumatatea aia castiga si o las. Si de mandrie nu mai revin asupra deciziei. Si daca revin, nu mai e la fel. M-ai pierdut cumva, in parte. Si nu o sa depun eu efortul ptr partea aia. Daca persoana isi da seama si face ceva, ok, daca nu, asta e.

Am inchis comentariile. Vreau sa fiu numai eu aici. Imi vreau libertatea de a zice ce vreau.

Am avut o luna dificila. Am revenit la medicamentele anti anxietate si atac de panica. Practic o iau din nou de jos. Viata mea a fost pusa pe chestiile minime. Mancat, dormit, servici si tot asa. Restul, orice plan, tb sa mai astepte.

Mi-am scos si blogul de la public de pe FB. E vizibil numai ptr cine e in lista FB de prieteni. Imi vreau izolarea. Nu ca toti strainii din afara listei sa-mi comenteze cuvintele.

This entry was posted on sâmbătă, martie 26, 2016 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.