Author: No One
•miercuri, decembrie 27, 2017
Ma deranjeaza de fiecare data cand nu ma inteleg cu cineva cu care vreau sa ma inteleg. Acum sunt dupa un astfel de moment si nu pot sa nu ma gandesc.

Suntem oameni. Eu, ea, voi. Cu defecte, flaws, chichite, chestii, cum vreti sa le numiti. Si inteleg. Nici eu nu duc lipsa de ele. Si stiu ca si ale mele fac la lucrurile sa fie... not easy, sa zicem. De exemplu maica-mea e suparata pe mine ca nu m-am dus la cumparaturi sambata ptr ca mi-a fost lene. Si mi-a fost. Asta e adevarul. Si trebuia sa ma duc si nu m-am dus. E marti (miercuri de fapt) si tot e suparata. Bine, acum e perioada aia de cine cedeaza primul. Si I am not good at this. Nu imi place sa cedez. Parca omoara o parte din minte. De fapt nu vreau sa fiu ala care intotdeauna va ceda. The soft one. Acela care daca a cedat azi, atunci va ceda si maine si tot asa. Nu e vb de a ceda in sine (imi calc pe inima si o fac daca e nevoie) dar mi-e teama sa nu devina o obisnuita, ca celalalt sa profite de asta (constient sau inconstient). E o teama veche ptr ca am fost pus intotdeauna in situatii de a ceda. Ma deranjeaza. Ptr ca am fost intotdeauna cel mic, copilul, ala care nu stie ce zice, sau care nu are voie sa comenteze. Dar cu oameni cu care vreau sa ma inteleg o situatie ca asta e naspa. Ca feeling, ca stare. Ptr ca alternativa ar fi sa ma incapatanez si sa nu cedez. Sa las totul sa se duca doar ptr atat.

Am deviat putin. Constat cu tristete ca nu e persoana cu care sa nu ai intelegeri, momente de tensiuni. Banuiesc ca conteaza cum poti sa treci peste asta, dar si cum celalalt o face. Cum se ajunge din nou la intelegere, la zambet, la momente bune. Mi-ar dori sa nu fie neintelegeri. Sa fie totul perfect. Stiu ca e utopic. Dar ma intristeaza gandul ca va fi tot timpul a struggle, cu oricine. Ca voi trece prin mom de astea over and over again. Kinda hurts, you know? It's not like I feel good about it. De fapt ma simt invers. Prost, trist.

I care too much about her even if i don't want to give in. Abia ce a fost din nou pe mess si i-am scris. Off. Stau pana diseara, to cool off and satisfy my pride, si ii scriu. Si daca sunt a fool, asa sa fie. Poate scrie mai devreme. Adica poate cedeaza ea.

Being human among humans is complicated. It should be easy. Text book. But it is not. Never is.

This entry was posted on miercuri, decembrie 27, 2017 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.