Author: No One
•duminică, ianuarie 21, 2018
People come and go. Si acum mi-a venit in minte ca de fiecare cand intalnesc pe cineva nou, vb de persoane de o importanta mai mare decat cunostinte, ma pregatesc din start ptr (probabila) plecare a lor. To avoid a less painful feeling I guess.

In general fetele, mai acum femeile, care ma plac nu sunt eu exact atras. M-am mai gandit eu la asta si ma gandesc si acum. Nu e vorba ca sunt atras de hard to get. Din contra, nu imi plac care fac pe hard to get. Imi place to get it going. Din 2-3 conversatii sa se simta chimia. Cam atat imi trebuie sa stiu. Nu, nu e hard to get. Ci caut o anumita incisivitate. Nu stiu cum sa zic. Sunt un tip, zic eu, romantic, dar nu foarte. Nu imi plac femeile prea feminine. Cele care folosesc dragoste in loc de sex de exemplu. Nu e nimic rau cu asta. Dar prefer mai incisive, mai .. nu stiu. Daca imi place parul scurt cam iti dai seama ca si prefer personalitati mai putin feminine. In general cele ce ma plac sunt mai la locul lor, ca mine :)) Viseaza la casatorie, copii, chestii romantice. Fairy tales. But I am not a fairy tale. Nu sunt rau, the bad wolf, dar caut o stanca ca sprijin, ptr viata mea asa acum e si cum sunt si eu, si nu o perna, care e nice n fluffy dar nu ce caut. Nu e ceva constient either. I just know. Ironia e asta. Ca cele ce ma plac probabil sunt atrase tocmai de firea mea nice, care e pe bune (nu o fake it), de stabilitatea mea ca persoana, de warmest cred. Cred. Cine stie, poate sunt atrase de altceva. I am "husband material" pana la urma. Genul ala de barbat, ca idee. Desi ca sot, daca m-as casatori acum, nu as avea exp necesara sa fac sa mearga lucrurile. Not husband material ca actual husband ci ca personalitate, fire etc. Oamenii cand se uita la mine, exact genul acesta de femei le vad ptr mine. Nu caut bad girls. Stiu ca nu o sa le fac fatza. Ceva intre cred. Altceva. Nu stiu acum in cuvinte. Stiu cand vad.

Oricum la mine problema ca nefiind social intalnesc greu femei cu care sa am ceva chimie. Si mai greu cineva despre care sa simt ca asta cautam. Asa ca sunt suspendat cumva ciudat asa. As putea sa "profit" de cele care ma plac. Dar nu vreau sa fiu acel barbat. Sa ma prefac ca atractia mea e la fel ca a ei. E hurtful. Pe mine m-ar rani asta. Pe de alta parte cele care se apropie sunt far and between. Nici nu cred ca pot innumara pe degetele unei maini. Stiu sigur de fapt :)) Si sa fie atrase de mine, si mai putin.

Mai am bafta sa fie si departe de mine. Sa fie tot timpul o distanta fizica. Dar asta vine si ca nu sunt social.

In alta ordine de idei, I never had a friend this close. Cineva cu care sa vorbesc zilnic. Sa nu ma critice sau sa ma judece (poate sa o faca, faptul ca nu o zice e ok by me). Care sa nu se supere din orice fleac. Care sa fie detasata. Desi simt I annoy her sometimes. Cateodata e prea detasata, prea absorbita de propria persoana :))) But it is ok. She is fair and a good friend. Chiar mi-a adus o calitate de viata, psihica, mai buna. Less sad and depressed. De cand tot vb cu ea I feel better in my life (desi progresele mele ca om sunt incete :)) dar nu ma gandesc asa, stiu ca lucrurile vin in ritmul, si cumva cred ca stie si ea, presupun). She is not perfect, flawed (desi daca o intrebati pe ea o sa zica ce e perfecta), but she fits. Like a cat. If it fits, it sits. No sexual innuendo meant :P Bine, nu pot sa nu remarc ca e femeie :)) dar incerc intai sa o vad ca un prieten, si apoi ca femeie. Observ si la mine, cred ca e si la altii, ca e usor sa vad o femeie ca pe o femeie intai, apoi ca om. Gen tits, ass, sex, love interest, someone to protect, mother etc. Asta e problema noastra ca barbati. Dar bat campii. Da. m-am gandit si asa la ea. Dar incerc sa fiu a friend first. Am ajuns sa o inteleg cu timpul, to see the human, beyond the woman. Ai niste revelatii interesante. Nu life turning, dar interesante nonetheless. Simti ca intelegi chestiile altfel. Si da, m-am gandit ca intr-o zi poate va fi gone si ea. Nu vreau dar viata e viata, totul e posibil. Poate se vor raci lucrurile (nu vreau, dar am trecut prin my fair share din astea), poate va pleca departe, poate altceva. Oricum va fi nu ma voi opune ca un dihor mort in mijlocul drumului. Si nici nu ma voi oftica prosteste (bot o sa fac). E drumul ei. Destinul ei. Oriunde va fi, sper ca va fi bine. Daca va fi aici, va fi aici, daca va pleca din viata mea, i got to let her go. Dar sa nu ii ziceti asta ei. E for this blog only, Nu vreau sa o influentez in nici un fel. Her freedom is her freedom, asta conteaza. Asta e ce pot face eu catre ea.

Recunosc ca as vrea sa gasesc intr-o relatie dinamica pe care o am cu ea. A devenit un etalon :))  Sau va deveni. Imi ocupa un gol anume. Asta voiam sa zic la inceputul paragrafului trecut. Cand ziceam ca imi ridica calitatea vietii. The friend part din gol. Era rezervat ptr o iubita. Acum e impartit. O parte e ocupat de ea. Cealalta e inca incolo. Cum va fi acolo, cu cine, daca va fi cu cineva, nu stiu. Sincer nici ma intereseaza asa mult acum. Prefer a friend fatza de o iubita. Un prieten e ceva parca mai stabil, mai acolo. Love comes and goes. A friend listens to your bullshit, o iubita well... vrea romante si basme cred.

Cu sex ma duc la escorte :))) Yup. Ati citit bine. Deal with it. E part of me somehow. Ma rog, sorta. Not exactly normal life here. Ar tb sa ma duc mai des totusi, ca m-am dus rar :)))

Tin minte ca voiam sa scriu la finele anului trecut sau la inceputul acestuia ceva rezolutii. Mi-a fost lene, am tot amanat, asa ca asta e prima postare pe anul asta. As vrea sa scriu saptamanal (una postare pe wk). As vrea sa incep si un alt blog cu fictiune (tot asa una pe wk) :)) Dar nah, eu is lenos, asa ca nu stiu.

Gata. Ca tot ma uit pe alte pagini sau vb cu M ca nu ma mai uit aici. Termin aici.

ps: probabil ca sunt greseli de scriere. Tin minte ca verificam postarile de 2-3 ori inainte sa le public. Acum... I don't care :P Si ma simt mai bine asa :))

This entry was posted on duminică, ianuarie 21, 2018 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.